Sydänterveys

Sydän- ja verisuonitaudit ovat aikamme merkittävin kansantauti ja tavallisin kuolinsyy Suomessa. Ne ovat vahvasti yhteydessä elintapoihimme; siksipä meillä onkin hyvä mahdollisuus itse vaikuttaa niiden riskeihin.

Betavivo kaurasydämet ovat rapeita kauramuroja, joilla on tutkittu kolesterolia alentava ja verensokeria tasoittava vaikutus. Ainutlaatuisen valmistustapansa ansiosta Betavivo kaurasydämissä on enemmän kauran terveysvaikutteista kuitua, beetaglukaania, kuin tavallisissa kauratuotteissa. Kaurasydämillä ei ole tunnettuja yhteisvaikutuksia lääkeaineiden kanssa ja niitä voidaan käyttää myös osana terveellistä ruokavaliota, vaikka kolesteroli tai verensokeri ei vielä olisikaan korkealla.

Annostus:

Nauti yksi annos (23 g) Betavivoa päivässä kuten esimerkiksi aamiaisella tai välipalaksi. Annoksen voi myös jakaa kahdelle eri aterialle.

AINESOSAT: 60 % kauralese, josta 22 % beetaglukaania (sisältää gluteenia), maissijauho, fruktoosi.

PAKKAUSKOOT:

Annospussit 15 annosta ja Suurpakkaus 28 annosta

Elintarvike

www.betavivo.fi

Piparmintunmakuinen Betavivo purutabletti sisältää kasvisteroleita, jotka alentavat kolesterolia tehokkaasti. Betavivo purutabletin avulla saat oikean määrän kasvisteroleita päivittäin – vain 2 purutablettia päivässä riittää. Purutabletit on helppo ottaa esim. matkalle mukaan.

Betavivolla ei ole sivuvaikutuksia, eikä yhteisvaikutuksia lääkeaineiden kanssa. Tuote on tarkoitettu vain henkilöille, jotka haluavat alentaa veren kolesterolia. Keskustele tuotteen käytöstä lääkärisi kanssa, jos sinulla on kolesterolilääkitys.

Annostelu:

Ota 2 purutablettia (sis. 1,5 g kasvisteroleja) päivässä aterian yhteydessä. Suurin suositeltu annos kasvisteroleja on 3 g päivässä.

AINESOSAT:

Kasvisterolit (50 %), makeutusaine (ksylitoli), mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo, omenahappo, aromi (piparminttu), piidioksidi, magnesiumstearaatti, makeutusaine (stevioliglykosidit).

PAKKAUSKOKO:

60 tabl.

Ravintolisä

www.betavivo.fi