Movicol

Movicol on ummetuksen hoitoon käytettävä jauhe annospusseissa aikuisille, nuorille ja vanhuksille. Sen vaikuttava aine on makrogoli (Polyetyleeniglykoli) 3350, joka auttaa saavuttamaan miellyttävän suolen toiminnan, vaikka ummetus olisi jatkunut jo pitkään. Movicol kerää vettä kuivuneeseen suolensisältöön ja sen vaikuttavat aineet eivät imeydy elimistöön vaan poistuvat elimistöstä ulosteen mukana. Movicol toimii myös ulostetukkeumaksi kutsutun, erittäin vaikean ummetuksen hoidossa. Valmistetta ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille eikä pitkäaikaiseen käyttöön ilman lääkärin määräystä.

Annostelu

Avaa annospussi, kaada sen sisältö lasiin ja lisää puoli lasillista vettä (noin 125 ml). Sekoita kunnes jauhe on liuennut ja juo liuos

AINESOSAT: makrogoli 3350, natriumkloridi, natriumvetykarbonaatti (natriumbikarbonaatti), kaliumkloridi, lime ja sitruuna –aromia sekä makeutusaineena asesulfaamikaliumia.

PAKKAUSKOOT:

8 annospussia

20 annospussia

50 annospussia

100 annospussia

Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä

Movicol Plain on ummetuksen hoitoon käytettävä neutraalinmakuinen jauhe (oraaliliuosta varten) aikuisille, nuorille ja vanhuksille. Sen vaikuttava aine on makrogoli 3350, joka auttaa saavuttamaan miellyttävän suolen toiminnan, vaikka ummetus olisi jatkunut jo pitkään. Movicol Plain kerää vettä kuivuneeseen suolensisältöön ja sen vaikuttavat aineet eivät imeydy elimistöön vaan poistuvat elimistöstä ulosteen mukana. Valmiste toimii myös ulostetukkeumaksi kutsutun, erittäin vaikean ummetuksen hoidossa. Valmistetta ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille eikä pitkäaikaiseen käyttöön ilman lääkärin määräystä.

Annostelu

Avaa annospussi, kaada sen sisältö lasiin ja lisää puoli lasillista vettä (noin 125 ml). Sekoita kunnes jauhe on liuennut ja juo liuos.

AINESOSAT:

makrogoli, natriumvetykarbonaatti, natriumkloridi, kaliumkloridi

PAKKAUSKOOT: 30 ja 100 annospussia

Lääke

Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä

Movicol Junior Plain on ummetuslääke lapsille jotka kärsivät lyhyt- tai pitkäaikaisesta ummetuksesta. MOVICOL ® Junior Plain –ummetuslääke tukee lapsen suolen luonnollista toimintaa.

Ummetuksen hoitoon tarvitaan nestettä, joka ei rasita elimistöä ja joka kosteuttaa kuivan ulosteen.

Annostelu

Movicol Junior Plain -valmisteen annos vaihtelee lapsen iän ja hoitovasteen mukaan

Aloitusannos 2 – 6-vuotiaille lapsille on 1 annospussi päivässä

Aloitusannos 7 – 11-vuotiaille lapsille on 2 annospussia päivässä

AINESOSAT:

makrogoli  3350, natriumkloridi, natriumvetykarbonaatti, kaliumkloridi. Movicol  Junior  Plain  ei sisällä  väri-, maku- eikä makeutusaineita.  Gluteeniton ja laktoositon.

PAKKAUSKOOT:  30 annospussia

Lääke

www.movicoljunior.fi

Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä

Movicol Chocolate on ummetuksen hoitoon käytettävä jauhe annospusseissa. Sen vaikuttava aine on makrogoli 3350, joka auttaa saavuttamaan miellyttävän suolen toiminnan, vaikka ummetus olisi jatkunut jo pitkään. Movicol Chocolate kerää vettä kuivuneeseen suolensisältöön. Sen vaikuttavat aineet eivät imeydy elimistöön vaan poistuvat elimistöstä ulosteen mukana. Movicol Chocolate toimii myös ulostetukkeumaksi kutsutun, erittäin vaikean ummetuksen hoidossa.


Käyttö ja annostus

Ummetuksen hoitoon:
Ota annospussillinen 1-3 kertaa vuorokaudessa, ummetuksen vaikeusasteesta riippuen. Ummetuksen hoito valmisteella kestää yleensä noin 2 viikkoa.

Ulostetukkeuman (koprostaasi) hoito:
Ulostetukkeuman hoitoon tarvittava päiväannos on 8 annospussia, jotka tulisi nauttia 6 tunnin kuluessa. Hoitoa voidaan tarvittaessa jatkaa 3 päivän ajan.

Valmistetta ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille eikä pitkäaikaiseen käyttöön ilman lääkärin määräystä.

AINESOSAT: makrogoli, natriumvetykarbonaatti, natriumkloridi, kaliumkloridi

Movicol Chocolate  sisältää lisäksi  suklaa-aromia sekä makeutusaineena asesulfaamikaliumia.

PAKKAUSKOKO: 30 annospussia

Lääke

Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä