AllerVex

 

Allergisen sidekalvotulehduksen hoidon tueksi

Allervex silmäsuihke on helppokäyttöinen, voiteleva ja rauhoittava suihke allergisen sidekalvotulehduksen hoidon tueksi. Allervex silmäsuihke voidaan suihkauttaa suljetuille silmille. Allervex silmäsuihke lievittää silmien ärsytystä ja punoitusta, virkistää ja kostuttaa silmiä ja silmäluomia. Allervex silmäsuihke on helppokäyttöinen, eikä sillä ole tunnettuja haittavaikutuksia.

Noin kolmasosa maailman ihmisistä kärsii jostakin allergisesta sairaudesta ja 40-80 prosentilla heistä on silmäoireita. Kausiluonteinen allerginen sidekalvotulehdus johtuu IgE-välitteisistä allergeeneista, kuten puiden ja heinien siitepölystä, pölypunkeista tai eläinpölystä. Allergisessa reaktiossa syöttösoluista vapautuu lukuisia välittäjäaineita, kuten histamiinia ja tulehdusvälittäjäaineita. Välittäjäaineet ovat silmien kutinan pääasiallinen syy.

Allervex sisältää PER-LIP® liposomimikrokapseleita, joiden sisältämä perilla rauhoittaa allergiaoireita vähentämällä histamiinin ja tulehdusvälittäjäaineiden eritystä syöttösoluista. Allervexin liposomit puolestaan koostuvat pienistä rasva-aineista, fosfolipideistä, tarkemmalta nimeltään fosfatidyylikoliini, joita on myös silmän omassa kyynelnesteessä. Rasva-aineilla on tärkeä tehtävä osana kyyneltä: ne vakauttavat kyynelkalvon ja pitävät silmän kosteina. Vahva lipidikerros toimii myös mekaanisena esteenä ympäristön pölyille ja niiden pääsylle silmään.

lue lisää:

www.allervex.fi

TABLETIT

Allervex tabletit on hyödyllinen, kun on kyse kversetiinin, perillan tai D3-vitamiinin puutteesta tai lisääntyneestä tarpeesta.

Allervex tablettien sisältämä

  • perilla tukee elimistön luonnollista puolustuskykyä
  • D3-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Ainesosat

Kversetiini 150 mg/tabl., perillan kuivauute 80 mg, D3-vitamiini 5 µg.

Tablettien säädellysti vapauttavan rakenteen ansiosta ainesosat vapautuvat kontrolloidusti. Tablettia ei saa murskata.

Kversetiini ja perilla

Allervex tablettien sisältämä kversetiini on Japanin pagodipuun (Sophora japonica) kukinnoista saatava flavonoidi ja perilla on kuivauutetta perilla frutescens –kasvista. Perilla sisältää runsaasti rosmariinihappoa ja muita flavonoideja, kuten luteoliinia, apigeniinia ja krysoeriolia. Allervex- tablettien sisältämien kasviperäisten ainesosien puhtaus on varmistettu.

lue lisää:

www.allervex.fi