Vatsan hyvinvointi

Ruoansulatuskanava on monimutkainen systeemi. Ruokamassa kulkee suolistossa eteenpäin muun muassa lihassupistusten ja refleksien voimin, ja hermoradat kuljettavat viestejä suoliston ja aivojen välillä. Suolen toimintaan ja oireiluun vaikuttaa monet asiat. Vatsa reagoi elintapoihimme ja ruokavalintoihimme, toisilla herkemmin kuin toisilla. Vatsavaivat ovat suomalaisten yleisimpiä vaivoja.

Gelsectan on tarkoitettu suoliston normaalin toiminnan palauttamiseen, kun oireet johtuvat ärtyvän suolen oireyhtymästä (IBS), suolistoyliherkkyydestä tai lääkkeiden käyttämisestä. Gelsectan lievittää ripulia, vatsakipua, vatsan alueen jännittyneisyyttä, turvotusta ja ilmavaivoja. Gelsectan suojaa suolen limakalvoa ja lisää hyödyllisten bifidobakteerien määrää suolistossa.

Annostelu:

Ota oireiden vakavuuden mukaan 1-2 kapselia nesteen kanssa kahdesti vuorokaudessa (aamulla ennen aamiaista ja illalla ennen illallista) 2-4 viikon ajan. Hoitoa voidaan tarvittaessa käyttää ylläpitohoitona.

Ainesosat:

Ksyloglukaani, herneproteiini ja viinirypäleen siemenuute, ksylo-oligosakkaridit, magnesiumstearaatti (kasvisperäinen) ja amorfinen saostunut piidioksidi.

Pakkauskoko60 kapselia

Gelsectan on CE 1370 lääkinnällinen laite

Valmistaja Devintec SAGL

www.gelsectan.fi