Ihon hyvinvointi

Manuka Fill haavavoide sisältää 100-prosenttista uusiseelantilaista Leptospermum scoparium -manukahunajaa.

Manuka Fill on puhdistettua, huolellisesti testattua ja sterilisoitua, jonka vuoksi se sopii hyvin haavanhoitoon. Voide auttaa ylläpitämään kosteaa haavanparanemisympäristöä, joka myötävaikuttaa haavan nopeaa paranemista. Manuka Fill -haavavoiteen korkea sokeripitoisuus luo haavaan osmoottisen vaikutuksen, joka nopeuttaa nekroottisen kudoksen hajoamista ja vähentää hajun muodostumista.

Manuka Fill ehkäisee bakteerien kasvua ja sillä on antibakteerinen sekä tulehdusta ehkäisevä vaikutus. Voidetta voidaan myös käyttää hunajasidosten tai tavallisten haavasidosten kanssa.

Manuka Fill -haavavoidetta käytetään vaikeasti paraneviin haavoihin kuten säärihaavat, painehaavat, ensimmäisen ja toisen asteen palovammat, leikkaushaavat, traumahaavat, syvät haavat, diabeetikon haavat sekä ihonottokohdat. Käy yhtä hyvin myös pienempiin tavanomaisempiin haavoihin, hiertymiin ja hankaumiin.

MANUKA FILL -valmisteen käyttö

  1. Kierrä kansi irti ja poista suojakalvo.
  2. Levitä suoraan haavapohjaan tai sopivaan sidokseen.
  3. Peitä sopivalla toissijaisella sidoksella.

KOOSTUMUS/AINESOSAT: 100-prosenttista uusiseelantilaista Leptospermum scoparium -manukahunajaa.

PAKKAUS: 14,2 g ja 42,5 g

SILTAPE silikoniteippi

Siltape on pehmeä silikoniteippi arpien hoitoon. Siltape on käytännöllisessä,  rei’itetyssä rullassa, jonka rei’itykset 5 cm: n välein helpottavat teipin katkaisua ilman saksia. Silikoninauhaa voidaan käyttää kaikissa tilanteissa, joissa käytetään  tavallista haavateippiä. Se on erinomaista kuivalle, hauraalle ja herkälle iholle. Atraumaattinen silikoni suojaa ihoa ja teippi on helppo nostaa ja kiinnittää uudelleen tarvittaessa.  Silikoniteippi voi vähentää arven liiallista muodostumista ja parantaa niiden ulkonäköä.

Pakkauskoot 2 cm x 3 m  ja 4 cm x 1,5 m

Hyvävointi.fi Käsidesi
Etanolipohjainen WHO:n reseptin mukainen koostumus.
Käyttö: Annostele käsille ja hiero kunnes etanoli on haihtunut.
 
Pakkauskoko: 500 ml
Sisältö: ethanol 75%, aqua, glyserol, hydrogen peroxide. pH 8
Valmistettu Suomessa
Vain ulkoiseen käyttöön.
Varoitus: Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumiltapinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä tiiviisti suljettuna.
JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan.

Wound Away on ihohalkeamille ja pienille haavaumille tarkoitettu haavalakka, jonka avulla voidaan vähentää haavan aiheuttamaa kipua ja nopeuttaa paranemista. Wound Away muodostaa haavaa tai halkeamaa suojaavan kalvon, joka vähentää ulkoista ärsytystä, estää haavan avautumista uudelleen, vähentää kipua ja edistää paranemista.

Wound Away sopii myös diabeetikoille pienten ihohalkeamien hoitoon. Valmiste sisältää antioksidanttista E-vitamiinia, joka edistää ihon uusiutumista sekä ihoa pehmentävää risiiniöljyä, joka tekee suojaavasta kalvosta elastisen.

Käyttö:

Levitä haavalakkaa pakkauksessa olevalla lastalla hoidettavalle alueelle niin, että haava peittyy kokonaan. Anna kuivua muutaman sekunnin ajan. Toista käsittely 2-3 kertaa päivässä kunnes haava on täysin parantunut. Ei avohaavaan.

AINESOSAT: 

Tocopheryl acetate, hydroxypropyl cellulose, ethyl acetate, nitrocellulose, isopropyl alcohol, castor oi, alcohol denat

Terveydenhuollon laite

PAKKAUS: 7 ml pullo