I say

i say: Urinary Tract Infection -pakkaus sisältää yhden kotitestin virtsatieinfektion toteamiseen. Testi mittaa virtsan nitriitti-, proteiini- ja valkosolutasot. Helppokäyttöisellä ja nopealla testillä saat tuloksen pienestä määrästä virtsaa kahdessa minuutissa. Testin voi suorittaa heti oireiden alettua. 

Virtsatieinfektion yleisimmät oireet ovat tihentynyt ja/tai pakottava virtsaamistarve, kipu ja/tai polttava tunne virtsatessa, samea tai tumma virtsa ja/tai epämiellyttävä haju. Virtsatieinfektion voi myös aiheuttaa viiltävää kipua vatsaan navan ja alaselän alueelle.

Terveydenhuollon laite

www.isaymedical.com/fi/

Välitön apu emättimen kosteuden palauttamiseen. Tuo luonnollisen kosteuden tunteen. Geeli on koostumukseltaan samanlainen kuin emättimen normaali kosteus ja se mukautuu ruumiinlämpöön.

  • Säilyttää luonnollisen pH-tasapainon (pH 3,8–4,5).
  • Palauttaa ja optimoi emättimen limakalvon kosteuden.
  • Ehkäisee epämiellyttävää ärsytystä ja kutinaa.
  • Rasvaton, parabeeniton, hormoniton.
  • Sopii käytettäväksi kondomin kanssa.

AINESOSAT:
Cranberry-Active™, Aqua (water), Propylene Glycol, Hydroxyethyl Cellulose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

PAKKAUS: 75 ml pullo, pumppuannostelija

Terveydenhuollon laite

www.isaymedical.com/fi/

i say: Vaginal infection hoitaa ja ennaltaehkäisee bakteerien ja hiivan aiheuttamia emätintulehduksia ja epämiellyttäviä oireita, kuten vuotoa, kutinaa, kirvelyä ja hajua. Pienet emätintabletit sisältävät ainutlaatuista, luonnollista Cranberry-Active -yhdistettä ja hyaluronihappoa. jotka palauttavat ja ylläpitävät emättimen normaalia pH-tasoa (pH 3,8-4,5).

Käyttö:
Emätintulehduksen hoito: 1 tabletti päivässä 14 vuorokautta
Ennaltaehkäisy: 1 tabletti joka toinen päivä 14 vuorokautta

AINESOSAT:
Cranberry-Active™, hyaluronihappo, polyetyleeniglykoli 6000, krospovidoni, magnesiumstearaatti, sitruunahappo. Emätintabletit eivät sisällä hormoneja, eikä niitä ole testattu eläimillä.

PAKKAUS: 14 emätintablettia

Terveydenhuollon laite

www.isaymedical.com/fi/