Jalkojen hyvinvointi

Ihmisen jalkaterä koostuu 26 luusta ja 33 nivelestä. Tämän herkän rakenteen tehtävä on kantaa koko kehon painoa ja sen toimintaa säätelevät lukuisat lihakset, jänteet ja hermot. Jalkaterän rakenne voi muuttua tai sen toiminta häiriintyä iän ja mahdollisen rasituksen myötä.

Footner-kuorintasukkia käytetään kuivan tai halkeilleen ihon ja kovettumien poistamiseen sekä jalkapohjien ihon liiallisen paksuuskasvun estämiseen. Footner-kuorintasukat tekevät jaloistasi pehmeät ja sileät jo yhden hoitokerran jälkeen. Sukkien sisältämä geeli nopeuttaa kuolleen ihosolukon irtoamista jalkapohjista luonnollisella tavalla.

Käyttöohje:

Footner-sukat puetaan jalkoihin ja niiden annetaan vaikuttaa tunnin ajan. 5-10 vuorokauden kuluessa kuollut ihosolukko kuoriutuu jalkapohjista pois. Prosessi jatkuu noin kahden viikon ajan riippuen jalkapohjien ihon paksuudesta. Tämän jälkeen jalkojen iho on tasainen ja pehmeä. Jalkojen pehmeyttä voi ylläpitää käyttämällä Footner Cream -jalkavoidetta.

PAKKAUSKOKO

1 pari

Terveydenhuollon tarvike

www.footner.fi

Footner Repair Cream -jalkavoide tehokosteuttaa ihoa ja edistää ihon uusiutumista. Jalkapohjien lisäksi voide sopii myös kuiville käsille tai kyynärpäille.

Käyttöohje:

Levitä voidetta aamulla ja illalla halkeilleelle iholle. Hiero varovasti. Säännöllinen käyttö takaa pitkäkestoisen vaikutuksen.

PAKKAUSKOKO:

75 ml

www.footner.fi

WARTAWAY geeli on terveydenhuollon laite tavallisten, käsissä ja jaloissa esiintyvien syylien hoitoon.

  • Syylän käsittely ei satu.
  • Sopii yli 4-vuotiaille lapsille.
  • Vain yksi käsittelykerta viikossa
  • Tehoaa erittäin hyvin paksuihin ja sitkeisiin syyliin kämmenissä ja jalkapohjissa
  • Helppo ja yksinkertainen käyttää

VAIKUTUSMEKANISMI
Wartaway sisältää monokloorietikkahappoa, joka on ihoa syövyttävä aine. Syylä irtoaa ihosta kerros kerrokselta. Monokloorietikkahapon ansiosta syylävirusta sisältävät solut häviävät.

KÄYTTÖOHJE:
Annostele yksi tippa syylälle, anna kuivua hetki ja peitä laastarilla!

AINESOSAT: Monokloorietikkahappo, hydroksietyyliselluloosa, puhdistettu vesi.

PAKKAUS: 4 ml tuubi

Terveydenhuollon laite

TURVALLISUUS:
Tuotteen käytössä on noudatettava erityistä varovaisuutta. Lue pakkausseloste aina ennen käyttöä.

www.wartaway.fi

Wound Away on ihohalkeamille ja pienille haavaumille tarkoitettu haavalakka, jonka avulla voidaan vähentää haavan aiheuttamaa kipua ja nopeuttaa paranemista. Wound Away muodostaa haavaa tai halkeamaa suojaavan kalvon, joka vähentää ulkoista ärsytystä, estää haavan avautumista uudelleen, vähentää kipua ja edistää paranemista.

Wound Away sopii myös diabeetikoille pienten ihohalkeamien hoitoon. Valmiste sisältää antioksidanttista E-vitamiinia, joka edistää ihon uusiutumista sekä ihoa pehmentävää risiiniöljyä, joka tekee suojaavasta kalvosta elastisen.

Käyttö:

Levitä haavalakkaa pakkauksessa olevalla lastalla hoidettavalle alueelle niin, että haava peittyy kokonaan. Anna kuivua muutaman sekunnin ajan. Toista käsittely 2-3 kertaa päivässä kunnes haava on täysin parantunut. Ei avohaavaan.

AINESOSAT: 

Tocopheryl acetate, hydroxypropyl cellulose, ethyl acetate, nitrocellulose, isopropyl alcohol, castor oi, alcohol denat

Terveydenhuollon laite

PAKKAUS: 7 ml pullo