Korva – nenä – kurkku

Korva-nenä-kurkku alue on erittäin merkittävä terveyden kannalta. Nielun-, kurkun- ja nenän limakalvot toimivat suojana ympäristön bakteereja ja viruksia vastaan. Siksi onkin tärkeää pitää nämä limakalvot kunnossa ja suojaamassa, jotta sairastumisriski esimerkiksi hengitysilman sisältämien bakteerien ja viruksien takia ei kasva.

Vaxol-korvasuihke on tarkoitettu korvavahan pehmentämiseen ja poistamiseen korvasta sekä kuiville, kutiseville korville. Suihkeen säännöllinen käyttäminen vähentää tarvetta korvahuuhteluihin. Suihkeessa on ainutlaatuinen pumppu, jonka avulla on helppo annostella oikea määrä tuotetta ulkokorvaan: pumpulituppoja ei tarvita!

Annostelu:

Aikuiset ja yli 1-vuotiaat lapset:

– Vahatulpan muodostumisen ehkäisyyn 1-2 krt viikossa

– Korvahuuhteluun valmistautuessa 1-2 krt kahdesti päivässä 4-5 päivän ajan ennen huuhtelua

– Kutiseville kuiville korville 1-2 krt viikossa tai tarpeen mukaan

AINESOSAT:

Farmaseuttisesti puhdistettu oliiviöljy 100 %.

Terveydenhuollon tarvike

www.vaxol.fi

Nezantol on nenäsuihke, joka kosteuttaa, voitelee ja puhdistaa nenän limakalvoja. Nezantol vähentää nenän kuivumista, karstoittumista ja tukkoisuutta ja puhdistaa nenän eritteistä. Käytä Nezantol-suihketta kuivalle tai tukkoiselle nenälle, nuhan tai poskiontelotulehduksen aikana. Voidaan käyttää nenän tähystysoperaation jälkeen limakalvojen kostutukseen.

Annostelu:

Aikuiset ja lapset: suihkauta molempiin sieraimiin tarpeen mukaan. Sopii pitkäaikaiseen käyttöön.

Ainesosat:

Puhdistettu vesi, kasviglyseriini, merisuola, Yerba Santa (Eriodictyon crassifolium)

Säilöntäaineeton

PAKKAUSKOKO

20 ml, n. 120 suihkausta

Terveydenhuollon laite

www.nezantol.fi

Sniffer Super Rub on voimakkaan tuoksuinen voide, joka viilentää ja raikastaa. Sniffer Super Rub levitetään rintakehään, josta miellyttävän raikkaat eteeriset öljyt haihtuvat. Eteeriset öljyt toimivat tehoaineina, jotka helpottavat hengittämistä nopeasti ja pitkäkestoisesti.

Annostus:Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset 10-15 ml (2-3 tl) 6-12-vuotiaat lapset 5-10 ml (1-2 tl) Höyryhengitys: Liuota 5-10 ml (1-2 tl) voidetta 1/2 litraan erittäin kuumaa (ei kiehuvaa) vettä. Höyryä hengitetään 5 minuutin ajan. Seosta ei saa lämmittää uudelleen.

Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Voidetta ei tule antaa alle 6-vuotiaille lapsille. Voidetta ei saa niellä, sulattaa mikroaaltouunissa eikä levittää limakalvoille tai rikkoutuneelle iholle.

AINESOSAT:  Polyglyceryl-3-distearate, waxola q.s, aroma (mentha pipetira, cinnamomum camphora), pinus longifolia, trachyspermum ammi, eucalyptus globus, myristica fragans.

PAKKAUSKOKO: 25 g

Sniffer Junior & Baby geeli on nopea ja pitkäkestoinen helpotus hengittämiseen yli 3 kuukauden ikäisille vauvoille ja lapsille. Helpottaa tukkoista oloa. Geeliä levitetään lapsen rinnalle ja selkään. Geelin pohjana on käytetty ainesosia, jotka soveltuvat lapsille ja herkkäihoisille.Geeliä levitetään n 5-10 ml (1-2 tl) lapsen rintakehään ja selkään ja hierotaan varovasti. Geeliä voidaan levittää myös pieni määrä lapsen nenänalusiholle.

Geeliä voidaan käyttää 2 – 4 kertaa vuorokaudessa lapsen nukkumaan mennessä.

Tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Geeliä ei tule käyttää limakalvoille tai rikkoutuneelle iholle.

AINESOSAT:

Geeli: Aqua, Hydromoist (Parabens), Sodium Polyacrylate, Aroma (Eucalyptus, Peppermint, Lavender, Menthol, Camphor, Pine, Rosemary), Germall plus.

Voide: Aroma (Eucalyptus, Peppermint), Waxola 329.

Pakkauksessa sekä 30 g että 10 g tuubit

Quies on suusuihke kuorsauksen ehkäisemiseksi.

Kuorsausääni syntyy nukkuessa, kun nielun lihakset rentoutuvat ja alkavat värähdellä äänekkäästi ilman virratessa niiden ohi. Kuorsausta estävä Quies-suihke vaikuttaa suoraan kuorsauksen syyhyn; suihkeen ksantaanikumi liukastaa suulakea ja vähentää sen värähtelyjä hengityksen aikana. Vaikuttavat aineet pitävät nielun kosteana koko yön.

Annostelu:

Suihkuta kaksi kertaa peräkkäin kurkun takaosaan illalla nukkumaan mennessä. Pidä ainetta suussa 20 sekunnin ajan, ennenkuin nielaiset. Älä syö tai juo käytön jälkeen.

AINESOSAT:

Puhdistettu vesi, glyseroli, glyserolimonostearaatti, hunaja-sitruuna-aromi, soijalesitiini, E-vitamiini, B6-vitamiini, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, etyylimentaanikarboksamidi, ksantaanikumi.

Tuote ei sisällä kasviöljyjä

PAKKAUSKOKO:

70 ml

Terveydenhuollon tarvike

www.quies.fi