Korva – nenä – kurkku

Korva-nenä-kurkku alue on erittäin merkittävä terveyden kannalta. Nielun-, kurkun- ja nenän limakalvot toimivat suojana ympäristön bakteereja ja viruksia vastaan. Siksi onkin tärkeää pitää nämä limakalvot kunnossa ja suojaamassa, jotta sairastumisriski esimerkiksi hengitysilman sisältämien bakteerien ja viruksien takia ei kasva.

Vaxol-korvasuihke on tarkoitettu korvavahan pehmentämiseen ja poistamiseen korvasta sekä kuiville, kutiseville korville. Suihkeen säännöllinen käyttäminen vähentää tarvetta korvahuuhteluihin. Suihkeessa on ainutlaatuinen pumppu, jonka avulla on helppo annostella oikea määrä tuotetta ulkokorvaan: pumpulituppoja ei tarvita!

Annostelu:

Aikuiset ja yli 1-vuotiaat lapset:

– Vahatulpan muodostumisen ehkäisyyn 1-2 krt viikossa

– Korvahuuhteluun valmistautuessa 1-2 krt kahdesti päivässä 4-5 päivän ajan ennen huuhtelua

– Kutiseville kuiville korville 1-2 krt viikossa tai tarpeen mukaan

AINESOSAT:

Farmaseuttisesti puhdistettu oliiviöljy 100 %.

Terveydenhuollon tarvike

www.vaxol.fi

Breathe Right® nenäteippi on kirkas, jousimainen teippi, joka avaa nenän tiehyet hellävaraisesti. Breathe Right® -nenäteippiä käytetään päivällä tai yöllä helpottamaan nenän tukkoisuutta tai kuorsaamista. Lievittää välittömästi allergiasta, vilustumisesta tai nenän väliseinän vinoudesta johtuvaa nenän tukkoisuutta. Sopii urheilijoille helpottamaan hengitystä. Breathe Right® -nenäteippi auttaa vähentämään kuorsausta. Hengitä paremmin – nuku paremmin!

Käyttöohje

  1. Puhdistaminen: Pese ja kuivaa nenän iho poistaaksesi lian ja rasvan.
  2.  Teipin asettaminen: Poista suoja teipin liimapinnalta ja aseta teippi nenälle siihen kohtaan, jossa nenän alaosa levenee. Seuraa pakkauksen ohjetta. Teipin asettaminen oikein varmistaa parhaan tuloksen.
  3. Kiinnittäminen: Paina teipin päät kiinni ihoon ja hiero kevyesti teipin kiinnittämiseksi.
  4. Poistaminen: Poista Breathe Right® -nenäteippi pestessäsi kasvot lämpimällä vedellä tai ollessasi suihkussa. Irrota teippi aina hitaasti. Irrota teipin päät ja nosta varovasti kummaltakin puolelta.

Kertakäyttöistä teippiä voi käyttää max 12 h yhtäjaksoisesti.

Älä käytä, jos olet allerginen lateksille. Ei alle 5-vuotiaille lapsille.

Breath Right – nenäteippi 30 kpl

Lääkinnällinen laite

Raikas eteeristen öljyjen tuoksu rentouttavaan ja rauhoittavaan hierontaan

Käyttöohje: Hiero voidetta rintaan, kaulaan ja selkään 2-4 kertaa vuorokaudessa. Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille.

Varoitukset: Tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Voidetta ei tule levittää limakalvoille, rikkoutuneelle iholle tai sieraimiin. Ei lasten ulottuville. Voidetta ei tule käyttää, jos on allerginen jollekin voiteen sisältämistä ainesosista.

Ingredients (INCI): Petrolatum, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Flower Oil, Mentha Piperita Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ceteareth-10, Paraffinum Liquidum, Limonene, Linalool

Tuoksuvoide 25 g
Kosmeettinen valmiste

Sniffer Junior&Baby geelin raikas eteeristen öljyjen tuoksu rauhoittavaan ja rentouttavaan hierontaan. Ihoa kosteuttava geeli on suunniteltu erityisesti lapsille ja vaippaikäisille. Geelin pohjana on käytetty ainesosia, jotka soveltuvat lapsille ja herkkäihoisille.

Käyttöohje: Yli 3 kk lapsille:Levitä Sniffer-geeliä n. 5 – 10 ml (1 – 2 tl) ja hiero sitä varovasti lapsen rintakehään ja selkään. Geeliä voidaan käyttää 2 – 4 kertaa vuorokaudessa.

Varoitukset: Tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Geeliä ei  tule levittää limakalvoille, rikkoutuneelle iholle tai sieraimiin. Ei lasten ulottuville. Geeliä ei tule käyttää, jos on allerginen jollekin sen sisältämistä ainesosista.

Ingredients (INCI): Aqua, Glycerol, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Carbomer, Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pinus Sylvestris leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Flower Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Limonene.

Tuoksugeeli 30 g

Kosmeettinen tuote

Onko korvakäytävän tulehdus sinulle tuttua? Koetko korvakipua ja kutinaa toistuvasti tai esimerkiksi rantaloman seurauksena?

Otinova korvasuihkeella voi hoitaa korvakäytävän tulehdusta (extern otitis) helpolla tavalla, jo ensimmäisistä oireista alkaen. Antibakteerinen suihke tappaa sieniä ja bakteereita, lievittää kutinaa ja kuivattaa. 

Vaikutustapa

Otinova® korvasuihkeella on paikallinen, bakteereita ja sieniä tappava vaikutus. Otinova® kuivattaa, lievittää kutinaa ja turvotusta. Otinovan vaikutus on kliinisesti tutkittu. Otinova® sopii kroonisen korvakäytävän tulehduksen hoitoon ja mukaan kylpylä- tai etelän rantalomalle, jossa riski korvakäytävän tulehdukseen kasvaa. Otinova® korvasuihkeen avulla voit aloittaa korvakäytävän tulehduksen hoidon heti ensimmäisten oireiden alkaessa.

Lue lisää!