Lasten hyvinvointi

Tuote soveltuu kaikenikäisille, mutta alle 6 kk ikäisille tai alle 8 kg:n painoisille lapsille annostellaan ainoastaan lääkärin ohjeiden mukaan.

Valmistus ja käyttö:

Yksi annos Floridral -juomaa sisältää annospussit A ja B. Sekoita annospussit A ja B lasilliseen (2 dl) vettä. Valmis juoma tulee käyttää 6 tunnin aikana sekoittamisesta.

AINESOSAT:

Glukoosi, maltodekstriini, natriumsitraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi, vadelmaaromi, makeutusaine (sukraloosi/E955), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103).

Valmis oraaliliuos (per 2dl) sisältää 60 mmol/l natriumia, 20 mmol/l kaliumia, 94 mmol/l glukoosia, 14 mmol/l sitraattia, 37 mmol/l kloridia. Liuoksen kokonaisosmolaliteetti on 224 mOsm/l.

PAKKAUS: 6 annospussiparia, joista voidaan valmistaa yhteensä 12 dl valmista juomaa.

Ravintolisä

www.floridral.fi

SEA-BAND-rannekkeet auttavat tutkitusti ja tehokkaasti raskaus- ja matkapahoinvointiin. Vaikutus perustuu ranteessa sijaitsevan P6-akupisteen painantaan. SEA-BAND-rannekkeet lievittävät pahoinvointia ilman lääkkeiden haittavaikutuksia. Myös leikkauksen ja kemoterapian jälkeistä pahoinvointia voidaan hoitaa SEA-BAND-rannekkeilla.

SEA-BAND-rannekkeet sopivat ranteisiin, joiden ympärysmitta on yli 14 cm. Suosittelemme SEA-BAND kids -ranneketta sitä pienemmille ranteenympäryksille. Rannekkeet ovat kestävää neulosta ja ne voi pestä käsin miedolla pesuaineella.

SEA-BAND Kids -rannekkeet lapsille.

SEA-BAND Mama -rannekkeet odottaville äideille

Sniffer Junior & Baby geeli on nopea ja pitkäkestoinen helpotus hengittämiseen yli 3 kuukauden ikäisille vauvoille ja lapsille. Helpottaa tukkoista oloa. Geeliä levitetään lapsen rinnalle ja selkään. Geelin pohjana on käytetty ainesosia, jotka soveltuvat lapsille ja herkkäihoisille.Geeliä levitetään n 5-10 ml (1-2 tl) lapsen rintakehään ja selkään ja hierotaan varovasti. Geeliä voidaan levittää myös pieni määrä lapsen nenänalusiholle.

Geeliä voidaan käyttää 2 – 4 kertaa vuorokaudessa lapsen nukkumaan mennessä.

Tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Geeliä ei tule käyttää limakalvoille tai rikkoutuneelle iholle.

AINESOSAT:

Geeli: Aqua, Hydromoist (Parabens), Sodium Polyacrylate, Aroma (Eucalyptus, Peppermint, Lavender, Menthol, Camphor, Pine, Rosemary), Germall plus.

Voide: Aroma (Eucalyptus, Peppermint), Waxola 329.

Pakkauksessa sekä 30 g että 10 g tuubit

Movicol Junior Plain on ummetuslääke lapsille jotka kärsivät lyhyt- tai pitkäaikaisesta ummetuksesta. MOVICOL ® Junior Plain –ummetuslääke tukee lapsen suolen luonnollista toimintaa.

Ummetuksen hoitoon tarvitaan nestettä, joka ei rasita elimistöä ja joka kosteuttaa kuivan ulosteen.

Annostelu

Movicol Junior Plain -valmisteen annos vaihtelee lapsen iän ja hoitovasteen mukaan

Aloitusannos 2 – 6-vuotiaille lapsille on 1 annospussi päivässä

Aloitusannos 7 – 11-vuotiaille lapsille on 2 annospussia päivässä

AINESOSAT:

makrogoli  3350, natriumkloridi, natriumvetykarbonaatti, kaliumkloridi. Movicol  Junior  Plain  ei sisällä  väri-, maku- eikä makeutusaineita.  Gluteeniton ja laktoositon.

PAKKAUSKOOT:  30 annospussia

Lääke

www.movicoljunior.fi

Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä

Vaxol-korvasuihke on tarkoitettu korvavahan pehmentämiseen ja poistamiseen korvasta sekä kuiville, kutiseville korville. Suihkeen säännöllinen käyttäminen vähentää tarvetta korvahuuhteluihin. Suihkeessa on ainutlaatuinen pumppu, jonka avulla on helppo annostella oikea määrä tuotetta ulkokorvaan: pumpulituppoja ei tarvita!

Annostelu:

Aikuiset ja yli 1-vuotiaat lapset:

– Vahatulpan muodostumisen ehkäisyyn 1-2 krt viikossa

– Korvahuuhteluun valmistautuessa 1-2 krt kahdesti päivässä 4-5 päivän ajan ennen huuhtelua

– Kutiseville kuiville korville 1-2 krt viikossa tai tarpeen mukaan

AINESOSAT:

Farmaseuttisesti puhdistettu oliiviöljy 100 %.

Terveydenhuollon tarvike

www.vaxol.fi