Liikkujan hyvinvointi

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät monia liikkujan hyvinvointia tukevia tuotteita, kompressiosukista niveltukiin ja tukipohjallisiin.  FXT kompressiosukkamallisto tarjoaa hoitavaa tukea kantaluupiikkiin hoitoa hakeville, mutta toimii myös hyvin hengittävänä tukena monipuolisessa liikunnassa sekä seisomatyötä tekeville. Belsana Sport urheilusukkamallistosta löytyy  useisiin eri urheilulajeihin suunniteltujaa tuotteita pyöräilystä koripalloon.

CETILAR® VÄHENTÄÄ NIVEL- JA LIHASKIPUA JA PALAUTTAA LIIKKEEN

  • Nivelrikon aiheuttamiin niveloireisiin parantamaan nivelten
  • toimintaa, liikelaajuutta ja vähentämään kipua
  • Vammojen ja tulehduksien toiminnalliseen kuntoutukseen
  • Urheiluvammojen jälkeiseen nivelten liikelaajuuksien
  • palautumiseen normaaliksi

Cetilar® sisältää patentoituja, kasviperäisiä setyloituja rasvahappoja (CFA), jotka imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti ihon läpi ja palauttavat solukalvon fosfolipidirakenteen ja toiminnan mekaanisesti. Tämä parantaa nivelten liikelaajuutta ja toimintaa sekä vähentää nivel-, lihas- ja jännekipuja.

Cetilar® on tarkoitettu nivelrikon aiheuttamiin niveloireisiin parantamaan nivelten toimintaa, liikelaajuutta ja vähentämään kipua. Cetilar® tuotteita voidaan käyttää vammojen ja tulehduksien toiminnalliseen kuntoutukseen sekä urheiluvammojen jälkeiseen nivelten liikelaajuuksien palautumiseen.

Saatavuus: Askelterapia.fi verkkokaupasta ja apteekista.

Kompressiosukka mallisto:

Kompression ja jalan tuen helppokäyttöinen yhdistelmä erilaisiin kiputiloihin. Kohdennettu kompressio ja tuki helpottavat plantaarifaskiittikipua, kantapääkipua sekä jalkapöydän kipua.

Sukan neulos vähentää raistusta jalkapohjan kudoskalvon kiinnityskohdassa. Jalkaterän alueella neulos tukee jalan kaarirakenteita. Sukkaa käytetään päivittäin. Sukan materiaalit tarjoavat tehokkaan kosteudenpoiston sekä tuoksuttomuuden.

Sukan kuuluu on ola tiukka. Tiedustele tuotteen soveltuvuutta, jos sinulla on diabetes, verenkiertohäiriö tai kipu jatkuu pitkään.

Valmistusmateriaali: Nylon, Spandex. Ei sisällä lateksia.

Pesuohje: Käsinpesu. 30°C. Ei silitystä. EI kemiallista pesua. Älä käytä valkaisuainetta. Ei rumpukuivausta.

Takuu: Thermoskin FXT sukilla on 6 kuukauden takuu valmistus- ja materiaali virheille. Takuu ei kata normaalia käytöstä johtuvaa kulumista.

Mallit: matala, nilkka ja pohjepituus.

Pakkaus sisältää yhden parin sukkia.

Saatavuus: Askelterapia.fi verkkokaupasta ja apteekista.

Belsana Sport kompressiosukat ja -tube

Sukissa saumaton ryppyyntymätön rakenne sekä varvas ja kantapehmusteet. Hajua ehkäisevä hopea langoitus. Vahvistettu nilkka-alue. Materiaali kulutusta kestävä, kosteutta poistava ja läpäisevä. Sukan kuitukangas ehkäisee rakkojen syntymistä. Sopii parhaiten pallopeleihin, fitness-urheiluun sekä vapaa-ajan urheiluun.

Lämmittely: Belsanan kompressituotteiden avulla lihakset saavuttavat nopeammin parhaan suorituslämpötilan

Treenaus ja kilpailu: Belsana kkompressituotteet lisäävät verenkiertoa, joka lisää lihasten hapensaantia. Tämä parantaa urheilusuorituksia.

Palautuminen: Urheilusuorituksen jälkeen palautuminen on nopeampaa, koska vilkastunut verenkierto poistaa nopeammin kuona-aineet lihaksista. Lihakset eivät myöskään väsy niin helposti.

Saatavuus: www.askelterapia.fi verkkokaupasta

KKK (Kylmä, Koho, Kompressio) on yleinen ensiapu lihasvenähdyksiin ja nyrjähdyksiin ja se saattaa nopeuttaa toipumisprosessia. CoolXChange® edistää KKK-menetelmää yhdistämällä kylmän ja kompression samaan vaiheeseen. Se on suunniteltu tarjoamaan helppokäyttöisen ja tehokkaan ratkaisun kivunlievitykseen.

Side on uudelleen käytettävissä noin 15 kertaa.

Saatavuus: Askelterapia.fi verkkokaupasta ja apteekista.

Lämpösukka:

Jalkaterän pintaverenkiertoa aktivoivat lämpösukat tarjoavat lämpöhoitoa sekä lisäävät veren virtausta jaloissa, ne ovat myös hengittävät siirtäen kosteuden pois iholta tehden näin sukkien käytöstä miellyttävää. Soveltuu diabeteksen, niveltulehduskipujen, Raynaudin oireyhtymän (verenkierron häiriöt varpaissa ja sormissa) hoitoon sekä soveltuvat myös kylmille ja herkille jaloille. Ihanteellisen tuloksen saat pitkäaikaisessa käytössä. Sukat soveltuvat käytettäväksi sisätiloissa tai vaikka nukkuessa. Sukan pohjassa liukueste joka tekee sukan käytöstä turvallisempaa.

Ohjeet: Pujota jalkaterä sukan sisään ja vedä sukka jalkaan kantapään ylitse käyttäen apuna sukan taka-osassa olevia lenkkejä. Sukkia voidaan käyttää molemmissa jaloissa, niitä ei ole muotoiltu oikean ja vasemman jalan mukaan.

Valmistusmateriaali: Nylon, Spandex. Ei sisällä lateksia.

Pesuohje: Käsinpesu. 30°C. Ei silitystä. Ei kemiallista pesua. Älä käytä valkaisuainetta. Ei rumpukuivausta.

Takuu: Thermoskin-tuotteilla on 6 kuukauden takuu valmistus- ja materiaalivirheille.

Pakkaus sisältää yhden parin sukkia.

Saatavuus: Askelterapia.fi verkkokaupasta ja apteekista.

Askelterapia.fi on suomalainen verkkokauppa joka tarjoaa hyvinvointia joka askeleelle. Tuotteemme on suunnattu jalkojen hyvinvointiin keskittyen seisomatyötä tekeviin ihmisiin. Tarjoamme laadukkaita tuotteita kompressiosukista Suecos työkenkiin. Verkkokaupan lisäksi myymälämme sijaitsee Karkkilassa.

Hyvää vointia tarjoavat myös muut sivustomme:

www.facebook.com/pg/askelterapia/
www.askelterapia.fi
www.hyvavointi.fi

Tervetuloa ostoksille!

Suecos-työkengissä yhdistyy ergonomisesti muotoilu ja tyylikäs skandinaavinen ulkonäkö

MUOTOILU

Suecos kengät edustavat korkealaatuista ruotsalaista suunnittelua, jossa jokainen yksityiskohta on tarkasti mietitty kokeneiden suunnittelijoiden ja loppukäyttäjien avulla. Tarjoamme ammattilaisille laajan valikoiman miellyttäviä ja näyttäviä vaihtoehtoja heidän työhönsä.

TERVEYS  

Suecos kenkien suunnittelussa on tehty yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja varmistettu, että jokainen Suecos malli vähentää polvien ja selän kipuja sekä lihasten väsymistä silloinkin, kun jalkojen päällä ollaan joka päivä. Kenkien ergonomisuus ja hyvät iskunvaimennusominaisuudet               pienentävät jalkapohjiin kohdistuvaa painetta ja vähentävät selkäongelmia.

TOIMINNALLISUUS

Samalla kun muotoilemme ja teemme viehättäviä, terveellisiä kenkiä ammattilaisille, varmistamme kenkien toiminnallisuuden, käytännöllisyyden ja käyttökelpoisuuden. Kenkämalleissamme on otettu huomioon mm pohjan pito alustaan ja kävelemisen helppous ja keveys.

www.askelterapia.fi