Sea-Band-rannekkeet auttavat tutkitusti ja tehokkaasti raskaus- ja matkapahoinvointiin.

Vaikutus perustuu ranteessa sijaitsevan P6-akupisteen painantaan. Sea-Band-rannekkeet lievittävät pahoinvointia ilman lääkkeiden haittavaikutuksia. Myös leikkauksen ja kemoterapian jälkeistä pahoinvointia voidaan hoitaa Sea-Band-rannekkeilla.

Sea-Band-rannekkeet sopivat ranteisiin, joiden ympärysmitta on yli 14 cm. Suosittelemme Sea-Band kids -ranneketta sitä pienemmille ranteenympäryksille. Rannekkeet ovat kestävää neulosta ja ne voi pestä käsin miedolla pesuaineella.

CE merkitty lääkinnällinen laite

Valmistaja Sea-Band Limited

Sea-Band Mama -rannekkeet odottaville äideille

Sea-Band-rannekkeet auttavat tutkitusti ja tehokkaasti raskauspahoinvointiin. Vaikutus perustuu ranteessa sijaitsevan P6-akupisteen painantaan. Sea-Band-rannekkeet lievittävät pahoinvointia ilman lääkkeiden haittavaikutuksia. 

Sea-BAnd-rannekkeet sopivat ranteisiin, joiden ympärysmitta on yli 14 cm. Suosittelemme Sea-Band kids -ranneketta sitä pienemmille ranteenympäryksille. Rannekkeet ovat kestävää neulosta ja ne voi pestä käsin miedolla pesuaineella.

CE merkitty lääkinnällinen laite

Valmistaja Sea-Band Limited

Sea-Band Kids -rannekkeet lapsille

Sea-Band-rannekkeet auttavat tutkitusti ja tehokkaasti lievittämään lasten matkapahoinvointia. Vaikutus perustuu ranteessa sijaitsevan P6-akupisteen painantaan. Sea-Band-rannekkeet lievittävät pahoinvointia ilman lääkkeiden haittavaikutuksia. . Rannekkeet ovat kestävää neulosta ja ne voi pestä käsin miedolla pesuaineella.

CE merkitty lääkinnällinen laite

Valmistaja Sea-Band Limited