Silmien hyvinvointi

Päätetyöskentely, piilolinssit sekä erilaiset allergiset reaktiot aiheuttavat silmien kuivumista ja kutinaa. Silmät voivat tuntua väsyneiltä, ärtyneiltä ja ne voivat punoittaa tai vuotaa vettä.

Laadukkaista silmien hyvinvointiin tarkoitetuista tuotteistamme löydät helpon avun silmien oirehdintaan.


Allergisen sidekalvotulehduksen hoidon tueksi

Allervex silmäsuihke on helppokäyttöinen, voiteleva ja rauhoittava suihke allergisen sidekalvotulehduksen hoidon tueksi. Allervex silmäsuihke voidaan suihkauttaa suljetuille silmille. Allervex silmäsuihke lievittää silmien ärsytystä ja punoitusta, virkistää ja kostuttaa silmiä ja silmäluomia. Allervex silmäsuihke on helppokäyttöinen, eikä sillä ole tunnettuja haittavaikutuksia.

Noin kolmasosa maailman ihmisistä kärsii jostakin allergisesta sairaudesta ja 40-80 prosentilla heistä on silmäoireita. Kausiluonteinen allerginen sidekalvotulehdus johtuu IgE-välitteisistä allergeeneista, kuten puiden ja heinien siitepölystä, pölypunkeista tai eläinpölystä. Allergisessa reaktiossa syöttösoluista vapautuu lukuisia välittäjäaineita, kuten histamiinia ja tulehdusvälittäjäaineita. Välittäjäaineet ovat silmien kutinan pääasiallinen syy.

Allervex sisältää PER-LIP® liposomimikrokapseleita, joiden sisältämä perilla rauhoittaa allergiaoireita vähentämällä histamiinin ja tulehdusvälittäjäaineiden eritystä syöttösoluista. Allervexin liposomit puolestaan koostuvat pienistä rasva-aineista, fosfolipideistä, tarkemmalta nimeltään fosfatidyylikoliini, joita on myös silmän omassa kyynelnesteessä. Rasva-aineilla on tärkeä tehtävä osana kyyneltä: ne vakauttavat kyynelkalvon ja pitävät silmän kosteina. Vahva lipidikerros toimii myös mekaanisena esteenä ympäristön pölyille ja niiden pääsylle silmään.

lue lisää:

www.allervex.fi

Tearsagain on liposomisuihke kuivien silmien hoitoon. Tearsagain-suihke on hienojakoista ja se on helppo annostella suljetuille silmille. Suihkeen liposomit rauhoittavat kuivia silmiä estämällä kosteuden haihtumisen silmästä. Liposomit kulkeutuvat silmän pinnalle luomenreunalta, ripsien juuresta.

Tearsagain tekee piilolinssien käytöstä miellyttävämpää ja se sopii käytettäväksi myös silmämeikin kanssa. Vakuumipumpun ansiosta tuote ei kontaminoidu ja samaa pulloa voi käyttää useampi henkilö. Säilyy avaamisen jälkeen 6 kuukautta.

Annostelu:

Pidä suihkesuutin n. 10 cm:n päässä silmistä ja suihkauta 1-2 kertaa suljetuille silmäluomille. Käytetään 3-4 kertaa päivässä tai tarvittaessa useammin. Jätä vähintään 10 minuutin tauko tuotteiden välille, jos käytät muita silmätuotteita.

AINESOSAT:

Soijalesitiini, natriumkloridi, etanoli, fenoksietanoli, A-vitamiini (palmitaatti), E-vitamiini, puhdistettu vesi.

PAKKAUSKOKO:

10 ml, n. 150 suihkausta

Terveydenhuollon tarvike

www.tearsagain.fi

Tearsagain Sensitive on säilöntäaineeton suihke kuiville silmille. Tearsagain Sensitive sisältää liposomeja ja dekspantenolia, jotka rauhoittavat kuivia ja ärtyneitä silmiä. Liposomit tasapainottavat silmän kyynelkalvon lipidikerroksen ja estävät kosteuden haihtumisen silmästä.

Tearsagain Sensitive suihke on hienojakoinen ja helppo annostella suljetuille silmille. Suihkeen vaikuttavat ainesosat kulkeutuvat silmänpinnalle luomenreunalta. Liposomit ja dekspantenoli kosteuttavat myös silmänympärysaluetta ja antavat ennaltaehkäisevää suojaa iholle.

Tearsagain Sensitive tekee piilolinssien käytöstä miellyttävämpää ja se sopii käytettäväksi myös silmämeikin kanssa. Vakuumipumpun ansiosta tuote ei kontaminoidu ja samaa pulloa voi käyttää useampi henkilö. Säilyy avaamisen jälkeen 6 kuukautta.

Annostelu:

Pidä suihkesuutin n. 10 cm:n päässä silmistä ja suihkauta 1-2 kertaa suljetuille silmäluomille. Käytetään 3-4 kertaa päivässä tai tarvittaessa useammin. Jätä vähintään 10 minuutin tauko tuotteiden välille, jos käytät muita silmätuotteita.

AINESOSAT:
Soijalesitiini, natriumkloridi, etanoli, dekspantenoli, A-vitamiini (palmitaatti), E-vitamiini, puhdistettu vesi.

PAKKAUSKOKO:

10 ml, n. 150 suihkausta

Terveydenhuollon tarvike

www.tearsagain.fi

Blephacura on liposomiliuos blefariitin eli silmäluomen reunan tulehdusten lievittämiseen ja päivittäiseen hoitoon. BlephaCuran liposomit sisältävät fosfolipidejä, jotka lievittävät tulehdusta ja kipua luontaisesti.

Annostelu:

Silmäluomet ja luomenreunat puhdistetaan BlephaCura-liuoksella kostetutulla vanulapulla aamuin illoin.

Tehohoito: Silmäluomia lämmitetään ensin esim. lämpimään veteen kostutetulla pyyhkeellä vähintään 5 min ajan. Sen jälkeen yläluomia hierotaan varovasti ylhäältä alas BlephaCuraan kostutetuilla vanupuikoilla ja sama toistetaan alaluomille alhaalta ylös. Lopuksi silmät pyyhitään BlephaCuraan kostuteluilla vanulapuilla silmänurkasta ulkoreunoja kohti.

AINESOSAT:

Soijalesitiini, A-vitamiinipalmitaatti, E-vitamiini, etanoli, natriumkloridi, fenoksietanoli, puhdistettu vesi.

PAKKAUSKOKO:

70 ml

Terveydenhuollon tarvike

www.blephacura.fi