Sniffer

Sniffer-tuoteuutuudet lievittävät flunssapotilaan oloa ja tuovat paremmat yöunet. Nezantol-nenäsuihke on luonnollinen apu nuhanenän hoitoon.

Raikas eteeristen öljyjen tuoksu rentouttavaan ja rauhoittavaan hierontaan

Käyttöohje: Hiero voidetta rintaan, kaulaan ja selkään 2-4 kertaa vuorokaudessa. Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille.

Varoitukset: Tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Voidetta ei tule levittää limakalvoille, rikkoutuneelle iholle tai sieraimiin. Ei lasten ulottuville. Voidetta ei tule käyttää, jos on allerginen jollekin voiteen sisältämistä ainesosista.

Ingredients (INCI): Petrolatum, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Flower Oil, Mentha Piperita Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ceteareth-10, Paraffinum Liquidum, Limonene, Linalool

Tuoksuvoide 25 g
Kosmeettinen valmiste

Sniffer Junior&Baby geelin raikas eteeristen öljyjen tuoksu rauhoittavaan ja rentouttavaan hierontaan. Ihoa kosteuttava geeli on suunniteltu erityisesti lapsille ja vaippaikäisille. Geelin pohjana on käytetty ainesosia, jotka soveltuvat lapsille ja herkkäihoisille.

Käyttöohje: Yli 3 kk lapsille:Levitä Sniffer-geeliä n. 5 – 10 ml (1 – 2 tl) ja hiero sitä varovasti lapsen rintakehään ja selkään. Geeliä voidaan käyttää 2 – 4 kertaa vuorokaudessa.

Varoitukset: Tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Geeliä ei  tule levittää limakalvoille, rikkoutuneelle iholle tai sieraimiin. Ei lasten ulottuville. Geeliä ei tule käyttää, jos on allerginen jollekin sen sisältämistä ainesosista.

Ingredients (INCI): Aqua, Glycerol, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Carbomer, Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pinus Sylvestris leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Flower Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Limonene.

Tuoksugeeli 30 g

Kosmeettinen tuote

Sniffer Tuoksutyynyt sisältävät ainutlaatuisia eteerisiä öljyjä, joiden höyry luonnollisesti rauhoittaa ja rentouttaa hyvään yöuneen. Kertakäyttöinen tuoksutyyny kiinnitetään yöpaitaan tai vuodevaatteisiin, mieluiten rinnan läheisyyteen noin 30 cm etäisyydelle kasvoista. Tuoksutyynyä ei saa asettaa suoraan iholle. Tuotteen vaikutusaika on 8 tuntia. Sopii yli 3-vuotiaille. Tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön.

AINESOSAT:

Mentha Piperita Oil, Eucalyptol, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Menthol. Limonene, Linalol, Citral, Camphor, Isoeugenol

Pakkauksessa 6kpl:tta tuoksutyynyjä