Vitamiinit

Vitamiinit ovat elimistön kannalta elintärkeitä osallistuessaan useisiin elimistömme kemiallisiin prosesseihin. Kiireinen elämä ja muut arjen haasteet tuovat ajoittain haasteita terveellisen ja monipuolisen ravinnon saamisesta. Ravintolisät voivat olla hyödyllinen tapa varmistaa elimistölle tarpeellisten vitamiinien saanti.

SiderAL® FORTE on uuden sukupolven rautalisä, joka sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresteri (rasvahappojen sakkaroosiesterit) takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn. Suun kautta nautittava ja tehokas sukrosomiaalinen rauta sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita.

AINESOSAT

Sideral® r.m.-Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini glukoosisiirappikantaja-aineella, maitoproteiinit, trikalsiumfosfaatti), gelatiini, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, C-vitamiini (L- askorbiinihappo); paakkuuntumisenestoaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvimagnesiumstearaatti, piidioksidi, väriaine: punainen rautaoksidi, titaanidioksidi.

Lue lisää: www.sideral.fi

SiderAL® Folic 30 mg on uuden sukupolven rautalisä, joka sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial® Iron), foolihappoa ja B6-, B12-, D3- ja C-vitamiinia. Foolihapon ja vitamiinien ansiosta se on erityisesti naisille suunniteltu rautavalmiste. Suun kautta nautittava, hyvänmakuinen ja tehokas SiderAL® Folic sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresterikerros (rasvahappojen sakkaroosiesterit) takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn. 

AINESOSAT

Makeutusaine: sorbitoli; Sideral®r.m. – Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini glukoosisiirappikantaja-aineella, maitoproteiinit, trikalsiumfosfaatti); makeutusaine: ksylitoli; C-vitamiini (L-skorbiinihappo); appelsiiniaromi; hapettumisenestoaine: sitruunahappo; D3-vitamiini (kolekalsiferoli, keskipitkäketjuiset triglyseridit, arabikumi, sakkaroosi, tärkkelys, alfa-tokoferoli, trikalsiumfosfaatti); B12-vitamiini (syaanikobalamiini, sitruunahappo, maissin maltodekstriini, trinatriumsitraatti); luonnollinen sitruuna-lime-aromi; B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi); makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami-K; foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo). 

Lue lisää: www.sideral.fi

SiderAL® JUNIOR 14mg sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresteri takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn. Suun kautta nautittava ja tehokas sukrosomiaalinen rauta sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. SiderAL® JUNIOR on erityisesti lapislle ja nuorille kehitetty rautalisä.

AINESOSAT

Makeutusaineet: ksylitoli, sorbitoli; Sideral®r.m. – Sucrosomial® Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini, trikalsiumfosfaatti, riisijauho); C-vitamiini (L-askorbiinihappo); kola-aromi, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi; happamuuden säätöaine: sitruunahappo; luontainen sitruuna-limearomi; vanilja-aromi; makeutusaineet: asesulfaami-K, sukraloosi; luontainen minttuaromi.

Gluteeniton.

Sopii kasvis/vegaaniruokavalioon

Ravintolisä

Lue pakkausseloste ennen käyttöä.

Markkinoija Sabora Pharma Oy

Lue lisää: www.sideral.fi

SUUSSA SULAVA JAUHE – 30 ANNOSPUSSIA

Ultramag® sisältää Sucrosomial® magnesiumia. Magnesiumoksidi on suljettu sukrosomiaalisen kalvon sisään, joka takaa korkean imeytyvyyden.

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää hermoston normaalia toimintaa. Magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

AINESOSAT: Makeutusaine: ksylitoli; Ultramag® – Sucrosomial® Magnesium (magnesiumoksidi, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini, trikalsiumfosfaatti, riisijauho); makeutusaine: sorbitoli; happamuudensäätöaine: sitruunahappo; paakkuuntumisenestoaine: silikonidioksidi; aromit; makeutusaine: sukraloosi. Gluteeniton.

RAVINTOLISÄ

Lue lisää!

TABLETIT

Allervex tabletit on hyödyllinen, kun on kyse kversetiinin, perillan tai D3-vitamiinin puutteesta tai lisääntyneestä tarpeesta.

Allervex tablettien sisältämä

 • perilla tukee elimistön luonnollista puolustuskykyä
 • D3-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Ainesosat

Kversetiini 150 mg/tabl., perillan kuivauute 80 mg, D3-vitamiini 5 µg.

Tablettien säädellysti vapauttavan rakenteen ansiosta ainesosat vapautuvat kontrolloidusti. Tablettia ei saa murskata.

Kversetiini ja perilla

Allervex tablettien sisältämä kversetiini on Japanin pagodipuun (Sophora japonica) kukinnoista saatava flavonoidi ja perilla on kuivauutetta perilla frutescens –kasvista. Perilla sisältää runsaasti rosmariinihappoa ja muita flavonoideja, kuten luteoliinia, apigeniinia ja krysoeriolia. Allervex- tablettien sisältämien kasviperäisten ainesosien puhtaus on varmistettu.

lue lisää:

www.allervex.fi

Musta Aurinko on Suomessa valmistettu salmiakinmakuinen ja pureskeltava D-vitamiini.

Annostus: 1 purutabletti päivässä.

Valmistusaineet:

 • D3-vitamiini
 • Ksylitoli
 • Sorbitoli
 • Lakritsijauhe
 • Salmiakkijauhe
 • Magnesiumstearaatti
 • Piioksidi
 • hydroksipropyyliselluloosa
 • Väriaine E153

PAKKAUSKOOT: 30µg/ 60 purutablettia ja 50µg/90 purutablettia

Ravintolisä

Valmistettu Suomessa

Monivitamiinitabletti sisältää 15 erilaista vitamiinia ja hivenainetta kehon hyvinvoinnille.

Annostus: 1 tabletti päivässä.

Koostumus:

 • A- vitamiini 800 mikrog.
 • B3- vitamiini 18 mg
 • B1- vitamiini 1,4 mg
 • B2- vitamiini 1,6 mg
 • B6- vitamiini 2 mg
 • Pantoteenihappo 6 mg
  B12- vitamiini 1 mikrog.
 • D3- vitamiini 5 mikrog.
 • C-vitamiini 60 mg
 • E- vitamiini 10 mg
 • Foolihappo 200 mikrog.
 • Sinkki 15 mg
 • D-biotiini 150 mikrog.
 • Kromi 50 mikrog.

Pakkauskoot: 90 ja 180 nieltävää tablettia